GICĂ POPESCU scrie a cincea carte

| 20 oct, 10:47

Gică Popescu a publicat patru cărţi în spatele gratiilor şi lucrează la a cincea, nu a fost sancţionat disciplinar şi a dat dovezi temeinice de îndreptare. Asta se arată în raportul comisiei de la Penitenciarul Jilava, care a decis că fostul jucător de fotbal poate fi eliberat condiţiona

Comisia de la Jilava a apreciat faptul că Gică Popescu a îndeplinit toate condiţiile pentru a fi eliberat.

Fostul căpitan al Naţionalei de fotbal a elaborat şi publicat patru lucrări ştiinţifice în perioada septembrie 2014 - martie 2015, iar în prezent este în curs de redactare a unei alte lucrări, se arată în raportul comisiei.

De asemenea, conducerea penitenciarului spune că Gică Popescu a avut un comportament exemplar în spatele gratiilor.

Popescu nu a fost sancţionat disciplinar pe perioada detenţiei, iar pentru implicarea în cadrul activităţilor productive şi de reintegrare socială a fost recompensat de 11 ori în perioada mai 2014 - august 2015, se precizează în concluziile comisiei.

De asemenea, reprezentanţii penitenciarului apreciază că, până acum, Gică Popescu a executat mai mult de două treimi din pedeapsa de trei ani şi o lună, primită în dosarul Transferurilor.

"Comisia a apreciat că deţinutul poate fi liberat condiţionat, deoarece a fost stăruitor în muncă şi a dat dovezi temeinice de îndreptare", se mai arată în Raportul comisiei penitenciar.

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ