Victor Ponta: Mă bucur din toată inima că Gică Popescu va fi din nou alături de familie

| 05 oct, 17:03

Victor Ponta a scris un mesaj pe Facebook, după ce magistraţii de la Judecătoria Sectorului 4 au admis cererea de eliberare condiţionată din închisoare a fostului căpitan al naţionalei de fotbal a României, Gică Popescu.

"Mă bucur din toată inima că Gică Popescu ( un sportiv şi un om extraordinar) va fi din nou alături de familie şi cei dragi! )", a scris, pe Facebook, Victor Ponta.

Magistraţii de la Judecătoria Sectorului 4 au admis cererea de eliberare condiţionată din închisoare a fostului căpitan al naţionalei de fotbal a României, Gică Popescu. Decizia luată luni, la Judecătoria Sectorului 4, nu este definitivă. DNA a anunțat că face contestație.

Gică Popescu se afla în închisoare din martie 2014, când a fost condamnat definitiv la 3 ani, o lună şi 10 zile pentru evaziune fiscală şi spălare de bani, în Dosarul Transferurilor.

O comisie de la Penitenciarul Jilava a propus în luna septembrie eliberarea sa condiţioantă, pe motiv că deţinutul îndeplineşte toate condiţiile necesare, inclusiv executarea a jumătate din pedeapsă. La calculul perioadei executate deja s-a ţinut seama de munca prestată de inculpat în detenţie şi recompensele primite datorită conduitei sale.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ