Gică Popescu ar putea fi eliberat condiţionat

| 05 oct, 08:52

Gica Popescu, încarcerat din martie 2014 în Penitenciarul Jilava, pentru acuzaţii de evaziune fiscală în dosarul transferurilor", va ajunge în faţa instanţei pentru a cere eliberarea condiţionată.

Argumentul principal care susţine solicitarea depusă la Judecătoria Sectorului 4 este raportul favorabil întocmit de Comisia pentru eliberare condiţionată de la închisoare, care consemnează comportamentul bun al acestuia în timpul detenţiei, faptul că a muncit şi a obţinut astfel reducerea zilelor de executat.

Potrivit legii, acesta trebuia să execute cel puţin două treimi din pedeapsa de trei ani, adică o lună şi zece zile de închisoare, un verdict dat de instanţă în martie 2014.

Din cele opt persoane condamnate definitiv prin aceeaşi decizie au mai fost eliberaţi condiţionat până acum George Copos, fost acţionar al Rapidului, şi Jean Pădureanu, fost preşedinte al echipei Gloria Bistriţa.

Citeste si: Gică Popescu, o nouă LOVITURĂ primită DUPĂ GRATII. Veste ŞOC despre soţia sa

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ