Gica Popescu ar putea fi eliberat definitiv! Ce a FĂCUT fostul internaţional pentru asta

| 21 sep, 09:35

Gica Popescu este tot mai aproape de eliberare! Fostul international a avut un comportament ireprosabil in perioada in care a stat in puscarie si, de aceea, se pare ca va fi liber in maxim o luna si jumatate.

esti bune pentru Gica Popescu. Condamnat anul trecut in “Dosarul Transferurilor”, “Baciul” ar putea fi, in scurt timp, din nou un om liber.

Surse din preajma fostului capitan al “Generatiei de aur” sustin ca Popescu ar fi fost informat deja ca are sanse sa iasa din puscarie mai repede decat se astepta. “Gica a avut o atitudine incredibila in penitenciar. In prima faza, la Rahova, a respectat pe toata lumea si nu a avut nici macar o abatere, iar aici, la Jilava, unde este si coleg de celula cu Mihai Stoica, a avut un comportament de nota 10, potrivit wowbiz.ro.

Citeste si: Gică Popescu, o nouă LOVITURĂ primită DUPĂ GRATII. Veste ŞOC despre soţia sa

De aceea, o comisie a penitenciarelor se va reuni, in scurt timp, pentru a decide in cat timp va putea fi eliberat Popescu, mai ales ca el a si dat banii pentru care a fost condamnat. Se vehiculeaza varianta ca ar putea ajunge acasa in aproximativ o luna si jumatate”, au dezvaluit apropiatii ex-internationalului roman.

Gica Popescu are de ispasit o pedeapsa de trei ani, o luna si zece zile in dosarul de transferuri de jucatori. El a stat pana acum un an si sase luni la “racoare”, dar a avut parte si de cateva permisii din partea sefilor de la Penitenciarul Jilava.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ