Gică Popescu ar fi fost vizitat în închisoare de Karim Benzema, de la Real Madrid: Deţinuţii au făcut coadă la autografe

| 06 mai, 14:26

Gică Popescu ar fi fost vizitat în închisoare de francezul Karim Benzema, susţine Fanatik.ro. Fostul fotbalist a fost apoi asaltat de deținuți, care s-au bucurat pentru acest moment.

“Sîntem conştienţi de impactul informaţiei, dar nu există nici un dubiu! Popescu nici nu a vrut să discute despre această vizită. Nici măcar cu colegii lui de celulă. Cînd s-a dus la vorbitor, iar Benzema a fost văzut, informaţia s-a răspîndit în tot penitenciarul în mai puţin de trei minute. A prins autograf cine a putut, deşi este interzis acest lucru”,  au declarat surse din penitenciarul Jilava pentru Fanatik. 

Fostul fotbalist a fost apoi asaltat de deținuți, care s-au bucurat pentru acest moment.

“El cu Mihai Stoica sînt căpitanii echipelor de fotbal din închisoare, au parte de un respect deosebit din partea deţinuţilor. Dar Popescu a ajuns la un nivel înalt după vizitele preşedintelui Barcelonei şi al lui Benzema. Din punctul nostru de vedere, nu avem nici un dubiu că e Benzema. Nu poate fi confundat, mai ales că aceia care l-au controlat pe Benzema au confirmat informaţia”,  au mai spus sursele.

În urmă cu câteva săptămâni, Gică Popescu a fost vizitat de Josep Maria Bartolomeu, președintele Barcelonei.

 

Citeşte şi: DINAMO are un nou antrenor

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ