UPDATE Gigi Neţoiu, în STARE GRAVĂ după ce a făcut INFARCT în închisoare

| 14 dec, 10:04

Gigi Nețoiu, fost acţionar al FC Dinamo şi U Craiova, condamnat la trei ani şi patru luni de închisoare în dosarul "Transferurilor" a fost transportat, duminică seara, la Spitalul din Drobeta Turnu Severin cu ambulanța. Potrivit unor surse medicale, Neţoiu a suferit un infarct, în Secția externă Vânjuleț a Penitenciarului Drobeta Turnu Severin, unde îşi ispăseşte pedeapsa. Medicii spun că este în stare gravă.

UPDATE "A fost internat în cursul nopții și s-a făcut de urgență o coronarografie. Aceasta este o metodă de investigare care ne-a demonstrat că arterele inimii sunt cu probleme majore. Pacientul are trei artere coronare înfundate și va necesita intervenție pe cord deschis, de bypass. Rămâne să vedem dacă în cursul zilei de astăzi sau mâine, în funcție de ce spun analizele care urmează să-i fie făcute. PacIentul este echilibrat, stabil, dar e o problemă de relativă urgență", a declarat pentru pressalert.ro Constantin Luca, managerul Institutului de Boli Cardiovasculare din Timișoara.

Gigi Nețoiu a ajuns la Spitalul din Drobeta Turnu Severin duminică seara, în jurul orei 19.30, cu o ambulanță din cadrul Serviciului Județean de Ambulanță Mehedinți, care a fost solicitată la Secția din localitatea Vânjuleț a Penitenciarului Drobeta Turnu Severin, relatează informatiadeseverin.ro.

Surse medicale au arătat că fostului acționar al FC Dinamo și U Craiova a suferit un infarct, el fiind transferat din Unitatea de Primiri Urgențe la Secția de Cardiologie, unde medicii l-au stabilizat, Nețoiu fiind monitorizat de aparate.

Aceleași surse au mai spus că în momentul în care starea pacientului va fi stabilă, cel mai probabil acesta va fi transferat la un centru de cardiologie intervențională din Timișoara.

Gigi Nețoiu este supravegheat în Spitalul din Drobeta Turnu Severin de opt cadre ale Penitenciarului Drobeta Turnu Severin, sub custodia căruia se află.

 

 

 

 

Tag-uri: gigi netoiu
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ