GINA PISTOL, după gratii! A plâns timp de două ore

| 16 mar, 12:50

Gina Pistol l-a vizitat din nou în arest pe Alin Cocoş, cu care urma să se căsătorească dacă acesta nu ajungea la închisoare.

Cei doi au stat împreună timp de două ore, dar vizita nu a fost una fericită, vedeta plângând pe parcursul acestei perioade, potrivit RomaniaTv.

ELENA UDREA atacă din nou DNA. "Acţiunile discreţionare ale anchetatorilor în dosarul „Gala Bute” se văd şi din avion"

Nu este prima dată când Gina Pistol îl vizitează pe fiul lui Cocoş la închisoare. Alin Cocoș este în arest preventiv alături de tatăl său, Dorin Cocoș, instanța refuzând eliberarea condiționată sau arestul la domiciliu al celor doi.

Gina Pistol a participat în ultimele săptămâni la emisiunea Sunt celebru, scoate-mă de aici, de la Pro TV, filmată în Africa.

 

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

8 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
17 mar, 12:25
valentin
VREI SA LUCREZI CONFORTABIL DE ACASA?
VREI SA LUCREZI CONFORTABIL DE ACASA? Cea mai noua oferta de lucru! Foarte multi oameni s-au convins de seriozitatea noastra! NU este necesara niciun fel de experienta! Oferim curs gratuit si complet de instruire de la zero! sellectam urgent dezvoltatori de proiect pentru piata din Romania si USA. Plata castigurilor realizate este garantata prin contract legal oferit de EDITURA EPUBLISHERS.SRL. Se lucreaza part-time (in timpul liber) sau full-time, la alegere. Cerem seriozitate maxima si dorinta de a invata ceva absolut nou si de viitor. Va oferim alte detalii dupa ce trimiteti textul ”detalii” la adresa de email:[email protected].
17 mar, 13:30
Cipan
NU VREAU SA LUCREZ CONFORTABIL DE ACASA !
17 mar, 08:36
zorghe
Titlul articolului Gina Pidtol dupa gratii Pentru acest titlu de dezinformare mincinoasa a poporului,eu cer demiterea autoarei.Cer insistent patronului acest lucru imediat daca vrea sa mai citim acest ziar.
17 mar, 10:17
MARY
corect!
Subscriu. Am crezut ca au arestat-o, dupa cum rezulta din titlu. Cum pot fi penalizati cei care dezinformeaza?
17 mar, 08:34
zorghe
Titlul articolului Gina Pidtol dupa gratii Pentru acest titlu de dezinformare mincinoasa a poporului,eu cer demiterea autoarei.Cer insistent patronului acest lucru imediat daca vrea sa mai citim acest ziar.
17 mar, 01:39
Catalin
Vrei sa te joci un super joc de strategie care pe langa mai castigi si niste bani de buzunar?Atunci hai in echipa mea sa formam o forta puternica impreuna. Cu doar 15 minute alocate acestui joc in fiecare zi.
Daca te pasioneaza Inregistreazate aici http://www.marketglory.com/strategygame/zmaster4
Dupa inregistrare contacteaza [email protected] pentru mai multe detalii si sustinere in totalitate, iti stau la dispozitie 7/24
16 mar, 22:18
diana
Vrei un job altfel? Cautam operatori online extrem de seriosi, ambitiosi, cu multa rabdare.
Ai un loc de munca sau esti student , pensionar, somer, liber profesionist? NU este necesara niciun fel de experienta. Cerinte: cunostinte minime PC, conexiune la internet; ambitie, rabdare, perseverenta, seriozitate.Se lucreaza comod de acasa aproximativ 2-3 ore pe zi.Castiguri progresive in functie de realizari.Plata castigurilor realizate este garantata prin contract legal. Oferim curs gratuit si complet de instruire de la zero! Se lucreaza part-time (in timpul liber) sau full-time, la alegere. Cerem seriozitate maxima si dorinta de a invata ceva absolut nou si de viitor. Pentru mai multe detalii trimiteti textul ”Info” la adresa de email: [email protected]

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ