ULUITOR! Condamnat PENAL pentru deturnare de fonduri europene, îşi poate continua mandatul.

| 02 apr, 08:05

Ioan Borduz, edilul şef din comuna Fârliug, a primit o sentinţă de 3 ani de închisoare cu suspendare pentru corupţie. Sentința dată de Curtea de Apel Timișoara îi permite primarului să își continue mandatul, dar și să candideze la următoarele alegeri.

Edilul din Fârliug a primit o pedeapsă de 3 ani de închisoare cu suspendare și o amendă penală de 20.000 de lei pentru că a schimbat destinația unor fonduri europene.

Mai exact, comuna a câștigat un proiect PHARE pentru construirea unui centru de promovare a agriculturii în valoare de aproape 500.000 de euro. În urma licitației de atribuire a proiectului s-a făcut o economie de peste 50.000 de euro, iar edilul a construit o piață acoperită.

Pentru că a folosit banii fără acordul Ministerului Dezvoltării Regionale, primarul a fost condamnat pentru corupție. El rămâne în funcție dar trebuie să dea banii ministerului.

Citeşte şi: Oana Mizil, BOMBA SECOLULUI despre Marian Vanghelie: ce a învăţat în închisoare

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

0 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ