ZI CRUCIALĂ pentru deputatul UDMR Marko Attila Gabor: află dacă ajunge în spatele gratiilor

| 01 apr, 08:41

Plenul Camerei Deputaţilor urmează să dezbată şi să voteze miercuri cererea DNA de încuviinţare a reţinerii şi arestării preventive a deputatului UDMR Marko Attila Gabor.

 

Votul va fi secret cu bile. Luni, Comisia juridică a Camerei Deputaţilor a aprobat cererea DNA în cazul deputatului UDMR Marko Attila Gabor de încuviinţare a reţinerii şi arestării preventive într-un nou dosar penal. Potrivit vicepreşedintelui Comisiei juridice, Ciprian Nica, pentru reţinere au fost 17 voturi pentru, unul împotrivă şi unul nul, iar pentru arestare preventivă s-au înregistrat 16 voturi pentru, unul împotrivă, o abţinere şi un vot nul.

Citeste si: FĂRĂ REPLICĂ: Câte cărţi a scris George Copos în puşcărie! Eminescu ar fi invidios

Deputatul UDMR nu a fost prezent la comisie, el fiind reprezentat de doi avocaţi, care au transmis deputaţilor că Marko Attila Gabor este în Ungaria, iar mesajul său este "că nu se sustrage reţinerii sau arestării pentru că vrea să îşi dovedească nevinovăţia", citat de Agerpres.

Procurorul general Tiberiu Niţu a transmis ministrului Justiţiei cererea şi referatul cauzei în baza cărora să solicite Camerei Deputaţilor încuviinţarea reţinerii şi arestării preventive a deputatului UDMR Marko Attila Gabor, acuzat de trei infracţiuni de abuz în serviciu în dosarul ANRP.

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

0 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ