Oana Mizil, BOMBA SECOLULUI despre Marian Vanghelie: ce a învăţat în închisoare

| 27 mar, 18:00

Oana Mizil, iubita lui Marian Vanghelie, l-a vizitat pe acesta în arest, iar la ieşire a declarat că fostul lider social-democrat se simte bine.

În plus, Oana Mizil a mai afirmat că primarul sectorului 5 a învăţat în spatele gratiilor un lucru total nou: a învăţat să aibă răbdare, el fiind recunoscut ca o persoană vulcanică.

Citeste si: Marian Vanghelie, declaraţie-şoc în instanţă: semnăturile se strângeau pentru Mircea Diaconu

Marian Vanghelie a fost arestat preventiv pentru 30 de zile pe 14 martie în dosarul în care este acuzat de luare de mită pentru favorizarea firmelor omului de afaceri Marin Dumitru în atribuirea unor contracte de lucrări publice ale Primăriei Sectorului 5.

Procurorii DNA susţin că din 2007 până în prezent, Marian Vanghelie, în schimbul unor foloase materiale, l-a ajutat pe omul de afaceri Marian Dumitru să obțină, pentru societățile pe care acesta din urmă le controlează, acordarea a numeroase contracte de lucrări publice, contracte în valoare totală de aproximativ 2 miliarde de lei (noi). Pentru atribuirea și plata contractelor de execuție de lucrări publice Vanghelie a perceput un „comision" de aproximativ 20% din valoarea contractelor încheiate între primăria Sectorului 5 și instituții din subordinea acesteia, pe de o parte, și societățile controlate de către omul de afaceri, pe de altă parte.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ