Ginerele lui Vasile Blaga nu SCAPĂ de arest

| 29 mai, 16:28

Ginerele lui Vasile Blaga, Ionuţ Rudeanu, spera la libertate. Curtea de Apel Bucureşti a respins insa recursul său la decizia de arestare preventivă din dosarul în care este acuzat de evaziune fiscală de 600000 de euro.

Ionuţ Rudeanu este acuzat într-un dosar de evaziune fiscală. Potrivit anchetatorilor, "în perioada 2010 – 2014, persoanele vizate printre carea şi reprezentaţii unei societăţi prestatoare de servicii de protecţie şi pază, ar fi desfăşurat tranzacţii comerciale fictive, cu scopul de a se sustrage de la plata obligaţiilor fiscale".

Ginerele lui Blaga era abonat la contracte de milioane de euro cu statul român. Prejudiciul în acest dosar se ridica la aproximativ 600.000 de euro.

Cel mai generos contract cu statul este cel incheiat cu CNADNR, care i-adat firmei lui Rudeanu două contracte, în 2010 şi 2012, în valoare de 1,2 milioane de euro.

Citeşte şi: Vasile Blaga va fi DEVASTAT! Ginerele său atenta la siguranţa naţională

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ