Google și Samsung semnează un acord global pentru creşterea numărului de inovaţii

| 27 ian, 2014

Samsung Electronics Co., Ltd. şi Google Inc. au anunţat, luni, extinderea parteneriatului existent cu un acord global de folosire a patentelor pentru o paletă largă de tehnologii din diferite domenii, informează Agerpres.

Potrivit celor două companii, acordul acoperă atât patentele deja existente ale celor două companii, cât şi cele care vor fi obţinute în următorii 10 ani.

Prin intermediul parteneriatului, Samsung şi Google vor obţine acces la portofoliul de patente al fiecărei companii pentru o colaborare extinsă în cercetarea şi dezvoltarea produselor şi tehnologiilor existente sau viitoare.

Samsung Electronics Co, Ltd., lider mondial în tehnologie, are, în prezent, 270.000 de angajaţi în 79 de ţări şi vânzări anuale de peste 187,8 miliarde de dolari.

Google, unul dintre liderii globali în tehnologie, deţine un portofoliu de peste 50.000 de patente, fiind, din acest punct de vedere, în topul industriei high-tech.

Tag-uri: Google, Samsung
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ