Google vine în maşina ta! Ce ştie să facă noul Android Auto

| 25 iun, 2014

Dupa Android TV, Google a lansat miercuri, in cadrul conferintei I/O 2014, si o interfata dedicata pentru automobile, similara Apple Carplay. Cu ajutorul platformei multimedia Android Auto, soferii vor putea sa se ghideze in trafic si sa isi optimizeze comunicarea in si offline.

Android Auto reprezinta viitorul in industria auto. Cel putin asta pretind cei de la Google care afirma ca au deja acorduri cu 25 de producatori de automobile din Open Automotive Alliance pentru implementarea platformei software. Iar primele masini cu Android Auto ar urma sa fie lansate pana la finele anului, relatează GadgetReport.ro

In primul rand o interfata de navigatie optimizata pentru comenzi vocale, bazata pe Google Maps.

Setarea traseelor, informatiile din trafic, alertele, toate au fost dezvoltate cu Google Now pentru a fi redate la un nivel optim pentru sofer, de la comenzile vocale la vocile care prezinta datele.

Intreaga platforma este, astfel, optimizata pentru doua lucruri esentiale – sa te ajute sa te descurci in trafic si sa iti asigure ambianta necesara, oferindu-ti posibilitatea de a cauta, vocal, piesele pe care vrei sa le asculti de pe internet.

Mai mult chiar, Android Auto iti va invata preferintele muzicale si te va ajuta sa gasesti muzica ce-ti place, prin Google Play Music.

Detalii si primul clip video de prezentare pentru Android Auto vedeti pe GadgetReport.ro

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ