Cum dispari din căutările GOOGLE? Serviciul e gratuit şi poţi să-l foloseşti

| 26 iun, 2014

Ce se intampla dacă scrii numele tau pe Google? Daca exista postari nemultumitoare, atunci ai nevoie de asta.

Daca obtii rezultate neplacute atunci cand cauti pe Internet numele tau, exista un serviciu gratuit care te ajuta sa elimini paginile respective. Se numeste forget.me, este la baza un proiect european, si iti ofera toata asistenta necesara ca sa poti sa ii convingi pe cei de la Google ca merita sa dea jos linkul dubios care te priveste, scrie yoda.ro.

Poti folosi cu incredere forget.me, daca formularul celor de la Google ti se pare prea complicat.

Google a anunţat acum a elimina deja o parte din rezultatele cautarilor online la cererea unor persoane din Uniunea Europeana. Nu vor mai fi afisate link-uri cu continut sensibil, exact asa cum a cerut Curtea Europeana de Justitie.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
06 oct, 2014
Valy
Locuri de munca extrem de serioase! Contract legal si oferit imediat! Dovada platii este acum disponibila! Primele castiguri au fost deja trimise! Foarte multi oameni s-au convins de seriozitatea noastra! NU e MLM si NU e joc piramidal! Lucrati comod cate 3 ore pe zi, ca operator online, si castigati 300 de dolari lunar! Va transmitem detalii, dupa ce trimiteti textul "Info" la adresa de email: [email protected]

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ