Compania Google, ATACATĂ furibund de un GIGANT! Cum a fost nevoită SĂ SCHIMBE STRATEGIA

| 15 aug, 2014

Rechinii sunt recunoscuți pentru roaderea liniilor de fibră optică, dar nimeni nu știe de ce.

 

Google își întărește cablurile de internet subacvatice, pentru a le ataca împotriva atacurilor rechinilor.

Liniile de fibră optică din Pacific sunt înfășurate într-un material foarte rezistent, similar kevlarului, care este folosit pentru a confecționa vestele antiglonș și armurile militare.

Dan Belcher, managerul de produs a companiei, a declarat că Google Cloud Roadshow își va proteja infrastructura pe distanțe mari, scrie Network World.

Rechinii au dezvoltat un inexplicabil apetit pentru cablurile subacvatice, începând cu anii '80.

Un raport al New York Times, din 1987, scria că, atunci, noile cabluri de fibră ce legau SUA, Europa și Japonia au fost roase de rechini, cauzând erori pentru telefoane și computere în toată lumea.

În 1985, dinții unui rechini au fost gășiți încorporați într-o linie experimentală în marea din Insulele Canare.

O teorie este aceea că rechinii sunt atrași de câmpurile electrice și magnetice din jurul cablurilor, care sunt mult mai puternice decât cele ale liniilor de cupru și rechinii le consideră pești suferinzi.

Fibrele optice transmit informația mult mai rapid decât metalul și Google și-a îmbunătățit o mare parte din infrastructura din SUA, în încercarea de a dobândi viteza de internet de 1Gb/s.

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ