Gorghiu apreciază iniţiativa Guvernului de evaluare a pregătirii României în cazul unei catastrofe ca în Italia

| 29 aug, 20:39

Copreşedintele PNL Alina Gorghiu consideră că iniţiativa Guvernului de a evalua cât este de pregătită România să facă faţă unei situaţii similare celei din Italia privind cutremurul este bună şi speră ca românii să beneficieze cât mai curând de o analiză lucidă şi un plan de acţiune.

"Seismul din Italia este o tragedie şi pentru România: bilanţul victimelor din rândul cetăţenilor noştri se ridică la 11 persoane decedate, 6 rănite şi o altă persoană dispărută. Familiile îndoliate şi toţi cetăţenii noştri, care suferă de pe urma cutremurului, trebuie să simtă că statul român le este alături. În acelaşi timp, vreau ca cei care trăiesc în ţară să se poată simţi în siguranţă şi să aibă încredere că suntem, pe cât posibil, protejaţi în cazul unei catastrofe. De aceea, cred că este bună iniţiativa Guvernului de a evalua cât este de pregătită România să facă faţă unei situaţii similare celei din Italia. Sper să avem cât mai curând o analiză lucidă şi un plan de acţiune. Încă o dată, condoleanţe celor care au pierdut oameni dragi în această tragedie, putere şi încredere celor care au supravieţuit!", a scris Gorghiu luni, pe pagina sa de Facebook. 

Premierul Dacian Cioloş a solicitat Ministerului Afacerilor Interne şi Ministerului Dezvoltării Regionale şi Administraţiei Publice să pregătească o analiză privind modul în care România este pregătită să facă faţă unei catastrofe precum cea din Italia.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ