Gorghiu îi dă replica Ralucăi Turcan: „Nu ai voie să spui că partidul este praf, să jigneşti membrii PNL”

| 03 mai, 12:39

Fostul preşedinte al PNL Alina Gorghiu a declarat, miercuri, că un lider din conducerea PNL nu are voie să jignească partidul spunând că „este praf”, aşa cum a declarat Raluca Turcan, la Cluj, afirmând că membrii care au muncit nu trebuie să fie jigniţi.

„Sunt penibili şi ridicoli cei din PNL care vorbesc despre soarta PNL identică cu cea a PNŢCD. Este un discurs superficial şi nu pot să înţeleg cum cineva care are pretenţia că este membru al PNL, care este în conducerea PNL să spună că partidul este praf, câtă vreme partidul este format din membrii. Este suma membrilor săi pe care nu ai voie să îi jigneşti indiferent care este numele tău”, a declarat fostul preşedinte al PNL Alina Gorghiu.

Întrebată dacă îi reproşează Ralucăi Turcan declaraţia făcută la Cluj, Alina Gorghiu a afirmat că numele nu este relevant.

 

„Eu nu am să spun un nume pentru că este nerelevant numele. Mi-aş reproşa şi mie dacă aş avea din greşeală o declaraţie de genul acesta. Eu nu cred că trebuie să jigneşti membri PNL care au muncit. Poţi să nominalizezi o persoană care a ales o strategie greşită. Poţi să te cerţi pe tine în oglindă că ai votat cot la cot cu toată conducerea pentru a lua o decizie, dar nu cred că poţi sau ai voie să jigneşti tot partidul şi toţi membri săi spunând că sunt praf”, a adăugat Alina Gorghiu.

Aflată la Cluj, Raluca Turcan a declarat că PNL „a fost praf”.

„Gândiţi-vă că am fi ajuns la guvernare cu acest partid care scârţâie din toate încheieturile. Credeţi sincer că PNL ar fi fost mai breaz la guvernare decât cei de acum? (...) Imediat ce am fost aleasă în funcţie, am comandat un raport profesionist pentru a înţelege ce s-a întâmplat cu PNL. Concluzia acestui raport a fost că, în pofida unor rezultate foarte bune, Partidul Naţional Liberal a fost praf. Am spus-o şi o repet cu riscul de a deranja”, a declarat Raluca Turcan, la Cluj.

loading...

Ştirile orei

STIRIDESPORT.RO
h
Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ