Gorghiu: Nu e exclus ca împreună cu USR să agreăm aceeaşi variantă de premier

| 27 sep, 12:13

Copreşedintele PNL Alina Gorghiu a declarat, luni, că preferă ca liberalii să aibă o propunere pentru funcţia de prim-ministru, după alegerile din iarnă, şi a arătat că nu exclude ca împreună cu USR să se agreeze aceeaşi variantă.

Alina Gorghiu a afirmat, la Antena 3, că niciun partid nu va face 51% mandate la alegerile din decembrie şi că va fi importantă maniera în care se va coagula o majoritate, pentru impunerea unui premier. 

"Prefer intrarea USR în Parlament, chiar dacă au fost cei care în Bucureşti ne-au confiscat o parte consistentă din electorat. (...) Nu e exclus ca împreună cu USR să agreăm aceeaşi variantă de premier", a adăugat copreşedintele PNL. 

Alina Gorghiu a precizat că PNL va lua o decizie la jumătatea lunii octombrie, dacă se va merge pe varianta anunţării unui premier sau pe o campanie concentrată pe programul de guvernare. 

Ea a vorbit şi despre faptul că la preluarea mandatului, Dacian Cioloş a spus că nu se va 'înrola' în niciun partid politic 

"În opinia mea, nu l-aş aprecia cum îl apreciez acum (n.r. pe Dacian Cioloş) dacă ar intra în PNL, pentru că ar însemna să-şi încalce cuvântul de onoare", a spus liderul liberal. 

Totodată, Gorghiu a exclus o alianţă cu PMP sau cu PSD, după alegerile parlamentare.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ