Gorghiu: Ponta încalcă hotărârea ICCJ folosind, din nou, denumirea „USL” în campanie

| 11 noi, 2014

Candidatul PSD la Preşedinţie, Victor Ponta, încalcă hotărârea definitivă şi irevocabilă a ICCJ prin faptul că foloseşte, din nou, denumirea "USL" în campania electorală, în condiţiile în care ICCJ a interzis PSD acest lucru, a precizat, marţi, purtătorul de cuvânt al PNL, Alina Gorghiu.

Ea a arătat că PSD a folosit denumirea "USL" în campania pentru PE, moment în care PNL a făcut o plângere la BEC, care a dat câştig de cauză PNL, iar ICCJ a respins contestaţia PSD, formulând o hotărâre definitivă şi irevocabilă conform căreia PSD nu are voie să folosească denumirea "USL" în campania electorală.

"Presupun că toată lumea îşi aduce aminte de acea mizerie. Acum, dacă veţi merge prin Bucureşti, veţi observa exact afişaje, materiale, corturi cu «USL». Acum au împânzit Bucureştiul cu genul ăsta de materiale", a precizat Gorghiu.

Ea a arătat că, prin folosirea denumirii "USL" în campania pentru turul doi al prezidenţialelor, candidatul Victor Ponta nu respectă o hotărâre definitivă şi irevocabilă a ICCJ

"Pentru mine nu mai este incredibil de fapt că Ponta nu respectă nici măcar hotărârile judecătoreşti ale ICCJ. Sunt numeroase situaţii în care a făcut acelaşi lucru. Dar e la fel de grav ca şi campania pentru PE că un premier, un candidat la Preşedinţia României face acelaşi lucru ticălos pe care nu ar trebui să-l facă niciun cetăţean al României, şi anume să încalce o hotărâre a ICCJ referitoare la o speţă simplă", a spus Gorghiu.

"Mâine-poimâine Ponta o să folosească şi imaginea Simonei Halep pentru a-şi promova orice fel de candidatură fără niciun fel de drept. Dar ce mai contează, se numeşte Victor Ponta...", a adăugat Gorghiu.

.

Tag-uri: Alina Gorghiu, bec, PNL, psd, usl
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ