Gorghiu: Tăriceanu, Ponta şi Dragnea se situează la polul opus în privinţa luptei anticorupţie

| 18 mai, 10:13

Copreşedintele PNL Alina Gorghiu afirmă că nu este surprinsă de "atacurile" la adresa ei lansate de Călin Popescu-Tăriceanu, Victor Ponta şi Liviu Dragnea, susţinând că aceştia încearcă să pună presiune din cauza viziunii diferite asupra luptei anticorupţie.

"Atacurile lor nu mă surprind. E modul prin care ei şi tabăra din care fac parte încearcă să pună presiune. Cauza? Viziunea diferită asupra luptei anticorupţie. În timp ce PNL sprijină prin toate demersurile tragerea la răspundere a celor care au abuzat de funcţiile publice, ei se situează la polul opus. Întreaga lor activitate în funcţiile deţinute şi poziţionările lor publice demonstrează acest lucru", a scris Gorghiu, miercuri, pe pagina sa de Facebook. 

Ea a adăugat că recentele declaraţii sunt încă o dovadă a faptului că pentru PNL a fost de bun augur când drumul lui Călin Popescu-Tăriceanu s-a despărţit de cel al partidului. 

"Prin urmare, nu mă deranjează să fiu numită în fel şi chip de Tăriceanu, Ponta, Dragnea. Fiecare atac la adresa mea sau a PNL înseamnă încă o confirmare că mă aflu în tabăra corectă", a susţinut liderul PNL. 

Copreşedintele ALDE Călin Popescu-Tăriceanu a declarat marţi, la Giurgiu, că atunci când se uită la PNL vede din ce în ce mai puţin un partid cu care formaţiunea sa ar putea dialoga. 

"Noi trebuie, ca partid politic, să ţinem cont de priorităţile electoratului, dar trebuie să avem şi nişte principii la care ne raportăm şi principiile fundamentale la care noi, ALDE, ne raportăm sunt principiile liberalismului care se bazează pe preţuirea drepturilor şi libertăţilor individuale. Când mă uit la PNL văd din ce în ce mai puţin un partid cu care am putea să stăm de vorbă şi să dialogăm, un partid care nu mai are nimic de-a face nici cu valorile liberale ale democraţiei, liberal în sensul larg al cuvântului, ei se bucură când aud zgomotul de cătuşe. Pe mine chestiunea asta mă duce cu gândul în anii '50-'60, când o văd pe doamna Gorghiu parcă o văd acum pe Ana Pauker într-o întruchipare modernă", a declarat Tăriceanu.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ