GRAPINI a ales o CALE NOUĂ: M-am înscris în Partidul Puterii Umaniste. Vom candida singuri la locale

| 01 iul, 23:29

Europarlamentarul Maria Grapini a anunţat, miercuri, că s-a înscris în Partidul Puterii Umaniste, partid care intenţionează să aibă cât mai mulţi candidaţi la alegerile parlamentare, potrivit Agerpres.

"M-am înscris deja în Partidul Puterii Umaniste, am aşteptat Congresul de formare al ALDE. Eu consider că nu am plecat de la PC. Am făcut o scrisoare deschisă către preşedintele Daniel Constantin, am discutat cu el, i-am spus că nu este bine să renunţăm la partid. A decis, din punctul meu de vedere, nestatutar, dar e problema lui. A doua zi după Congresul ALDE am hotărât să mă înscriu într-un partid nou, Partidul Puterii Umaniste. Eu fac parte din grupul de iniţiativă al acestui partid, iar în câteva zile am făcut grupuri de iniţiativă şi lideri interimari în 15 judeţe", a declarat Grapini.

Ea a spus că printre conservatorii care sunt în prezent în ALDE unii au crezut că se face alianţă cu PLR, dar şi-au dat seama că după congresul de fuziune PC a dispărut.

"Eu cred că cel mai bine vom vedea cu 6 luni înainte de alegerile locale, când consilierii de la PC, care acum sunt constrânşi să rămână pentru că îşi pierd funcţiile dacă pleacă, nu vor mai avea această problemă. Eu voi lucra la construcţia acestui partid, am spus-o, nu vreau să fiu lider la nivel naţional, dar voi fi în grupul de conducere. Nu mi-a plăcut ce a făcut Daniel Constantin, de aceea nu am rămas cu el. Eu mi-am ales calea. Susţin în continuare guvernarea Ponta. La alegerile locale noi vrem să candidăm singuri, să vedem ce o să se întâmple. Cred că vom avea şanse bune, e proba noastră de încercare", a mai spus Grapini.

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ