SAVUROS! Maria Grapini a explicat de ce scrie greşit pe Facebook

| 06 oct, 17:43

Europarlamentarul Maria Grapini a dat explicaţii într-un interviu despre erorile pe care le face atunci când postează pe Facebook. Eurodeputatul a precizat că intenţionat face acele greşeli pentru că presa nu vrea "să scrie de bine" despre ea.

Maria Grapini a precizat într-un interviu pentru pressone.ro motivul real pentru care scrie cu greşeli gramaticale.

"Pentru că scriu foarte repede și scriu noaptea! Uitați-vă când sunt postările mele: în avion, la cinci dimineața! Pentru mine nu este esențial. Eu știu că știu, și știu că și mulți alți oameni știu. (...)

Alții au spus că e un truc al meu: ca să am popularitate, scriu intenționat așa.

Da, scriu intenționat așa! Pentru că nu vor să scrie de bine. Vedeți, dacă fac o acțiune... Am fost primul europarlamentar care a adus aici europarlamentari din țările care ne critică, din Anglia, Franța. Atunci nu a venit presa. Păi, atunci scriu așa! Mai uit un i…

Nu glumesc. Deloc. De ce mă critică pe mine și nu l-au criticat pe Cristian Preda, care nu a făcut nicio acțiune de promovare a României?", a declarat europarlamentarul.

Eurodeputatul a precizat că scopul reţelei de socializare Facebook nu este pentru lecţii de română.

"Facebook nu este pentru lecții de germană, de română. Facebook este să împărtășești niște stări. Te simți, la un moment dat, singur. Vrei să afli părerea cuiva. Și-apoi, dacă nu îți place ce postez eu, nu te obligă nimeni...

Că am pus virgula și nu am lăsat spațiu la următorul cuvânt... Cum își imaginează un ziarist că nu știu să scriu "copiii"? Poate să-și imagineze", a mai precizat Maria Grapini.

Eurodeputatul a adăugat că nu poate să pună să posteze pe altcineva în locul ei.

"Să ne înțelegem: când dăm comunicatele de presă, evident! Dar eu nu pot să pun pe cineva să posteze în locul meu. Nu poate să simtă ce simt eu seara, când vin de nu știu unde. Păi, dacă tu crezi că cineva îți poate pune trăirile tale acolo, înseamnă că nu am înțeles comunicarea pe Facebook", a menţionat politicianul.

 

 

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
06 oct, 20:03
Ionut
proiect
Oportunitate pentru oricine! Aceasta oportunitate este unica, rodul muncii unei echipe de profesionisti inimosi, gata sa va ofere si dvs o cale de a va rotunji veniturile! Va asteptam sa incepeti si sa castigati bani acum, din prima luna, in ritmul dvs, fara stres, fara obligatii! Cereti mai multe informatii la adresa de email: [email protected]

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ