MARIA GRAPINI face iar praf limba română pe Facebook

| 01 iun, 17:09

Europarlamentarul Maria Grapini  a publicat pe contul personal de Facebook o urare adresată copiilor, cu prilejul Zilei Internaţionale a Copilului. Mai mulţi utilizatori ai reţelei sociale au distribuit mesajul şi au criticat-o pe Grapini pentru greşelile de scriere.

Urarea adresată de Grapini pe contul său de Facebook include mai multe erori gramaticale şi de punctuaţie. „Pentru toţi copii din lume şi pentru toţi oamenii care pstrează o parte din sufletul de copil, La muuuuuulţi ani! Sănătate şi înţelepciunea pentru a ne bucura de fiecare clipă!“, a scris Grapini pe Facebook.

Pe lângă greșelile de punctuație, Grapini nu articulează substantivul copii (corect ar fi fost copiii), și în loc de păstrează a scris pstrează. Urmează o propoziție cu o construcție atipică, iar pentru mesajul ei, Grapini a fost taxată pe Facebook de cei care au citit textul.

Recent, o fotografie publicată de Grapini pe Facebook, în care aceasta apare într-un lan de maci, a devenit faimoasă pe Internet. Europarlamentarul a lansat moda pozelor în lanul cu maci Europarlamentarul Partidului Conservator nu este la prima apariţie virală pe Internet. Dacă în trecut, gramatica a fost cea care a trădat-o, de această dată o imagine realizată într-un câmp de maci din Timişoara s-a răspândit viral şi a început să fie transformată într-un MEME.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ