Grapini (PC): Nu înțeleg gestul celor din PNL, nici măcar politic

| 01 mar, 2014

Ministrul delegat pentru IMM-uri, Mediul de Afaceri și Turism, Maria Grapini, regretă plecarea Partidului Național Liberal din USL și spune că nu înțelege gestul colegilor liberali.

"Nu am înțeles gestul celor de la PNL, nici măcar politic și eu cred că este o sinucidere, dar, mă rog... Ne-am urcat, într-un tren, patru partide, cu un program de guvernare USL, cu programul 'România Puternică', iar unul dintre partide a coborât din tren fără să ne anunțe sau ne-a anunțat într-un anumit mod. Oricum, programul de guvernare nu se modifică prin plecarea Partidului Național Liberal", a declarat sâmbătă, la Reșița, Grapini.

Potrivit ministrului, cetățenii au avut încredere în această construcție politică. "Ai preluat guvernarea din decembrie 2012, ți-ai făcut structura de guvernare, urma să clădești în 2014, care, oricum este un an foarte greu, cu două alegeri și nu mai era nevoie de această perturbare politică", a afirmat Maria Grapini.

Ea s-a aflat sâmbătă, la Reșița, pentru o întâlnire cu oamenii de afaceri din județul Caraș-Severin.

Tag-uri: Maria Grapini, PNL, usl
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ