Grindeanu: Asistăm la un RĂZBOI PERSONAL purtat de un singur om, Liviu Dragnea, și un grup din jurul său

| 18 iun, 21:08

Asistăm la un război personal, purtat de un om, Liviu Dragnea, și de un grup restrâns din jurul său, într-un moment în care România avea în față o mare oportunitate, cu o economie care înregistrează creșteri record, a declarat, duminică, premierul Sorin Grindeanu.

"Astăzi asistăm la un război personal purtat de un om și de un grup restrâns din jurul său împotriva intereselor propriului partid și a Guvernului. Este tot ce se putea mai rău întâmpla României, într-un moment în care România avea în față o mare oportunitate. Avem o economie care înregistrează creșteri record, și asta nu o spunem noi, ci o spun Uniunea Europeană și toate organismele financiare, și ne bucurăm de o deschidere extraordinară în cancelariile occidentale. Au fost eforturi imense pentru a pune România pe făgașul corect și să reîncepem să contăm cu adevărat. (...) Liviu Dragnea folosește partidul pentru a-și dărâma propriul guvern. Este inadmisibil", a declarat Sorin Grindeanu, la Palatul Victoria.

Premierul a comparat situația politică din România cu aceea a unui atlet care a luat startul bine, dar îi sunt puse piedici.

"Așadar, aș face o comparație: imaginați-vă un atlet care a plecat foarte bine din blocstarturi, cel mai bine, are toate șansele să câștige cursa și vine Liviu Dragnea din tribună și, după ce l-a aplaudat, îi pune piedică, nu cumva să ajungă la linia de finiș. Cam așa este situația în România în aceste zile, pentru că ne aflăm aici datorită dorinței exclusive a dlui Liviu Dragnea de a avea toată puterea într-o singură mână", a afirmat Grindeanu.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ