Guvernul a lansat un program de garanții pentru tineri

| 08 apr, 11:56

Guvernul a lansat miercuri un nou program de garanții pentru tineri. În acest context premierul Victor Ponta a afirmat că în 2009-2010 România a pierdut 700.000 de locuri de munc[, iar în ultimii trei ani de creștere economică s-au recuperat o treime din aceste locuri.

Programul pentru tineri oferă pentru 400.000 de aplicanți, care vor primi subvenții și consiliere, șansa de a-și găsi un job stabil, decent și plătit bine.

"Chiar dacă tinerii au noi oportunități, în special în domeniul IT, trebuie și se poate face mai mult", a declarat Ponta.

De asemenea, Victor Ponta a vobit și despre situația economică a României, amintind că în 2014 țara a avut un deficit de 1,5 din PIB, "ceea ce înseamnă finanțe și buget stabil".

"Este un mesaj foarte clar dat de Uniunea Europeană pentru toți tinerii din Europa", a spus premierul, adăugând că programul lansat este finanțat cu 470 de milioane de euro de UE.

"Sper, ca prin programul lansat astăzi, vor beneficia cât mai mulți tineri și vor putea să-și găsească un loc de muncă stabil și plătit decent", a concluzionat Ponta.

 

Citeşte şi: Daniel Constantin: Reducerea TVA va avea ca efect scăderea prețurilor

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

0 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ