Guvernul cumpără bărci cu motor

| 23 apr, 2014

Guvernul a decis in sedinta de miercuri sa achizitioneze 7 barci cu motor. Astfel, Executivul a aprobat miercuri o hotarare care modifica anexa uneia mai vechi in baza careia functioneaza Garda Nationala de Mediu.

Conform noului act aprobat de Executiv, vor fi cumparate 7 barci cu motor care urmeaza sa intre in dotarea Garzii Nationale de Mediu. Decizia se incadreaza in implementarea proiectului intitulat "Managementul comun al riscului in zona de frontiera a Dunarii", care prevede ca numarul maxim de ambarcatiuni de care dispune Garda este de 27, informeaza B1TV.

Decizia Guvernului vine pe fondul ironiilor si criticilor mass-mediei si Opozitiei, a caror tinta au fost premierul, vicepremierul si ministrul Apelor, Doina Pana, dupa ce in timpul vizitei in localitatile inundate din Teleorman, au fost transportati de jandarmi si pompieri cu barca pneumatica.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ