Guvernul, solidar cu victimile inundaţiilor din Serbia: A aprobat acordarea de ajutoare umanitare

| 20 mai, 2014

Guvernul a aprobat marţi o hotărâre privind acordarea de către România a unor ajutoare umanitare externe de urgenţă, cu titlu gratuit, pentru Republica Serbia şi pentru Bosnia şi Herţegovina, precum şi a asistenţei internaţionale.

Potrivit unui comunicat al Executivului remis AGERPRES, prin hotărârea aprobată 'se scot din rezervele de stat şi se acordă cu titlu gratuit, ca ajutoare umanitare, pentru populaţia din Serbia, Bosnia şi Herţegovina afectată de calamităţile naturale unele produse constând în alimente, pături, saci de dormit, cearşafuri, feţe de pernă, apă, în limita sumei de 880.000 lei'.

Sursa citată precizează că se va trimite în Serbia, ca ajutor de urgenţă, o echipă pentru evacuarea zonelor inundate, formată din personal şi echipamente specializate, aparţinând ISU Timiş.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ