Pagubele provocate de inundaţii şi alunecări de teren - peste 67 de milioane de lei

| 23 mai, 2014

Pagubele produse în judeţul Buzău de inundaţii şi alunecările de teren se ridică la peste 67 de milioane de lei, în 40 de unităţi administrative-teritoriale infrastructura fiind grav afectată.

"Pentru refacerea drumurilor comunale, a podeţelor şi podurilor avariate din 40 de comune este necesară suma de 36,5 milioane de lei, la care se adaugă alte aproape 30 de milioane de lei pentru repararea a 13 drumuri judeţene", a declarat purtătorul de cuvânt al Prefecturii Buzău, Diana Pavel.

Potrivit acesteia, 'o parte din sumă, circa 13,5 milioane de lei, este destinată consolidării versantului de la Complexul medieval Mănăstirea Răteşti şi pentru repararea drumului de acces către acest aşezământ monahal grav afectat de alunecările de teren'.

'Întreaga sumă a fost solicitată de Prefectura Buzău şi Consiliul Judeţean prin promovarea a trei proiecte de hotărâre din fondul de rezervă al Guvernului', a spus Diana Pavel, conform Agerpres.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ