Guvernul va termina legea salarizării bugetarilor la începutul lunii decembrie

| 21 noi, 15:45

Guvernul va termina proiectul legii salarizarii bugetarilor si o va trimite in Parlament la inceputul lunii decembrie, a anuntat ministrul Muncii, Dragos Pislaru, la Antena 3. Salariul mediu brut va ajunge la 4.000 de lei pana in 2021, iar cresterea medie a salariilor va fi de 29% (14 miliarde lei in medie), a mai spus Pislaru.

El a mai spus ca cele mai mari cresteri, de pana 60-70%, se vor inregistra la bugetarii cu salarii mici, si a dat ca exemple salariatii din asistenta sociala si din administratia publica locala.

Proiectul de lege urmeaza sa fie discutat si votat de urmatorul Parlament.

Pislaru a anuntat ca in acest moment exista 1.217.000 angajati in administratia publica, iar in total in Romania exista 5.600.000 de salariati.

Reamintim ca Guvernul Ciolos a fost criticat dur de PSD pentru ca nu a reusit sa promoveze un proiect de lege a salarizarii unice a bugetarilor.

Tag-uri: Dragos Pislaru
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ