Haralambie Vochiţoiu: Tudor Barbu vrea să plece din PP-DD

| 13 mai, 2013

Liderul grupului PP-DD din Senat, Haralambie Vochiţoiu, a confirmat luni că senatorul Tudor Barbu ar vrea să plece din partid, dar speră ca acest lucru să nu se întâmple.

Haralambie Vochiţoiu a afirmat, înainte de şedinţa Biroului Permanent al Senatului, că Tudor Barbu vrea să plece din PPDD. "Mi-a spus acum jumătate de oră că ar vrea să plece din partid şi l-am rugat şi întrebat dacă mai putem face ceva. Mi-a spus că se mai gândeşte şi eu sper să nu se întâmple lucrul acesta", a conchis liderul grupului PP-DD din Senat.

El consideră că Tudor Barbu şi Dan Diaconescu sunt oameni care au inventat PP-DD.

"Dan Diaconescu i-a spus cu lacrimi în ochi lui Tudor Barbu: 'Tudore, ce pot eu să fac pentru tine să rămâi alături de mine, pentru că am luptat umăr la umăr împotriva USL şi a ceea ce se întâmplă astăzi rău în România". Nu a primit un răspuns. Cred că trebuie să avem răbdare. Cele unu-două cazuri izolate nu înseamnă activitatea politică a întregului PP-DD", a arătat Vochiţoiu, exprimându-şi speranţa ca aceste cazuri să nu se perpetueze.

Vochiţoi a exclus posibilitatea de a părăsi el însuşi PP-DD.

"Acest partid mi-a dat după şapte-opt luni de muncă ceea ce alt partid nu mi-a oferit după 15 ani de muncă. Nu cred că ar fi moral să plec din acest partid. Nu cred că odată ajuns în Parlamentul României trebuie să-ţi urmăreşti doar interesele personale. Interesele personale trebuie subordonate intereselor de partid", a adăugat Vochiţoiu.

Întrebat după şedinţa Biroului Permanent dacă părăseşte partidul, senatorul Tudor Barbu a spus: "O iau ca pe o glumă!".

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ