Prim-vicepreşedintele PPDD, exclus din partid

| 10 mai, 2013

Prim-vicepreşedintele PP-DD Radu Popa a fost exclus din partid. Potrivit România TV, Radu Popa a fost dat afară din PPDD pe motiv că a încercat să plece din partid cu tot cu parlamentari, pentru a sprijini PSD-ul.

Biroul Naţional de Coordonare al PP-DD a hotărât, vineri, să-l excludă din partid pe prim-vicepreşedintele formaţiunii, Radu Popa, care este şi liderul de grup din Camera Deputaţilor. Motivul excluderii expus de Biroul Naţional de Coordonare al PP-DD-ului este unul cât se poate de delicat. Radu Popa, mâna dreaptă a lui Dan Diaconescu, este acuzat că a întreprins acţiuni în nume propriu şi în interes personal împotriva partidului şi a valorilor promovate de acesta.

Partidul Poporului este pe cale să dispară din cauza acestor sabotări venite din interiorul partidului. Mai mulţi parlamentari PP-DD vor să părăsească partidul şi să îl urmeze pe Radu Popa, informează România TV.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ