Haşotti: Geoană e singurul vinovat pentru realegerea lui Băsescu, ocupă ilegal şi imoral vila RA-APPS

| 24 noi, 2013

Liderul senatorilor PNL, Puiu Haşotti îl acuză public pe Mircea Geoană, ca fiind "singurul vinovat" pentru realegerea în funcţie a lui Traian Băsescu în 2009, solicitându-i să elibereze imediat vila RA-APPS pe care o ocupă "în mod ilegal şi imoral".

"Îl acuz public pe Mircea Geoană că este singurul vinovat că Traian Băsescu a câştigat alegerile în 2009. Pentru Mircea Geoană, recunoştinţa faţă de PNL care l-a susţinut necondiţionat în 2009 în turul doi al alegerilor prezidenţiale este cea mai grea povară. Mircea Geoană înainte de a moraliza pe cineva din politică ar trebuie să elibereze imediat vila RA-APPS pe care o ocupă în mod ilegal şi imoral", a susţinut Haşotti, citat de Mediafax.

Senatorul PSD Mircea Geoană afirmă că liberalii ar trebui să meargă singuri în alegeri, şi nu alături de social-democraţi, pentru a-şi da seama de valoarea lor reală şi că "aceia care nu înţeleg să îşi respecte aliaţii de bună-credinţă nu merită respectul PSD", iar acest lucru trebuie spus mai clar.

Senatorul PSD Mircea Geoană a participat, sâmbătă, la Buzău, la Forumul Naţional România Europeană 2014-2012, care a marcat startul precampaniei pentru alegerile europarlamentare, la eveniment luând parte aproximativ 800 de social-democrat din Bucureşti, Buzău, Prahova, Brăila, Galaţi, Caraş- Severin, Satu-Mare, Dâmboviţa şi Argeş.

În discursul său, Geoană l-a atacat pe liderul PNL, Crin Antonescu, lăsând să se înţeleagă că acesta nu este recunoscător PSD pentru susţinerea de care beneficiază.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
24 noi, 2013
Bojidar
Cei “Cei trei proşti” serioși din P.S.D.
„Adevarul ne face liberi” spunea in Jurnalul fericirii, Nicolae Steinhardt.
Mircea Geoană, Ioan Rus şi Liviu Pop – personajele principale din cei “Cei trei proşti” serioși din P.S.D.
Crin Antonescu nu a dorit pactul (struţo-cămilă) a lui Ponta cu diavolul Şantaj Băsescu, nu a dorit-o pe Luluta Kovesi la D.N.A…. Din acest motiv P.N.L. a renunţat la ministerul justiţiei care-i revenea de drept, conform protocolului de colaborare politică în cadrul Uniunii Social-Liberale (USL). Cred ca aceasta concesie este o dovadă clară ca P.N.L. chiar isi doreste independenta justiţiei. Poate ca P.N.L. a gresit, poate ca nu… Dupa opinia prostănacului de Dăbuleni P.N.L. trebuia sa-si ia jucariile si sa plece… Cinismul, interesul îngust şi laşitatea baronilor P.S.D. secondati de P.C. ar trebui să ne îngrijoreze. P.S.D. si Victor Ponta să îşi asume răspunderea pactului (struţo-cămilă) cu diavolul Băsescu, numai dacă mai au urme de bun simţ şi nu… Politica de a irita, de a băga băţul prin gard, a baronilor P.S.D. si a celor doi presedinti ai P.C., nu poate pacali decat pe prosti…
Realegerea lui Şantaj Băsescu a fost un accident provocat de prostia lui Mircea Geoana – prostanacul de Dabuleni!

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ