Iată ce fel de persoană eşti în funcţie de CAFEAUA pe care o bei

| 29 aug, 2014

Chiar daca nu exista cifre oficiale, cafeaua este una dintre cele mai apreciate bauturi din intreaga lume. Cafeaua nu doar ca le ofera oamenilor plusul de energie necesar inceperii unei noi zile de munca, insa dezvaluie o multime de lucruri despre personalitatea celor care o consuma.

Iată ce spune cafeaua preferată despre tine:

Cafeaua neagra – Persoanele carora le place sa bea cafea neagra sunt directi si lipsiti de ascunzisuri in viata personala. De asemenea, pot fi nerabdatori, repeziti si le este teama de schimbare.

Latte - Aceia care adauga lapte si zahar in cafea sunt caractere slabe si le place sa-i multumeasca pe altii. Totodata, sunt predispusi la probleme cu stapanirea nervilor.

Cappuccino (sau alte produse speciale) – Daca iti place aceasta bautura esti probabil un adevarat perfectionist, ca si altii dintre colegii tai care consuma cappuccino. In acelasi timp, ai putea fi un pic obsesiv, dominator si sensibil. Pe de alta parte esti constient de propria sanatate, ceea ce este mereu un bonus.

Cafea instant – Iti doresti sa-ti atingi obiectivul cu un minimum de efort. De obicei faci un pas inapoi si lasi viata sa treaca peste tine. Amanarea este cuvantul care te caracterizeaza cel mai bine.

Cafeaua rece si dulce – Cei care prefera o astfel de bautura au tendinta de a avea un comportament nesabuit. O calatorie de ultim moment la munte? Iata ceva cu adevarat pe gustul tau.

Tag-uri: cafea, personalitate
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ