IGPR: Percheziţii într-un dosar de evaziune fiscală. Prejudiciul estimat este de 270.000 de euro

| 16 dec, 08:56

Poliţiştii Capitalei pun în aplicare, miercuri, 14 autorizaţii de percheziţie domiciliară şi la sediul unor societăţi comerciale din Bucureşti şi judeţele Ilfov şi Buzău într-un dosar privind săvârşirea infracţiunii de evaziune fiscală.

"Din datele şi probele administrate în cauză rezultă presupunerea rezonabilă că bănuiţii au constituit un circuit financiar fictiv, evidenţiind în actele contabile cheltuieli care nu au la bază operaţiuni reale, ori evidenţierea unor operaţiuni fictive, constând în achiziţii de europaleţi. Prejudiciul estimat adus bugetului general consolidat al statului este de 270.000 de euro", informează un comunicat al Inspectoratului General al Poliţiei Române (IGPR), potrivit Agerpres. 

De asemenea, sunt puse în executare 11 mandate de aducere, persoanele vizate urmând să fie conduse pentru audieri la sediul Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice - Sector 6. 

Acţiunea, care beneficiază de suportul de specialitate al Direcţiei Operaţiuni Speciale din cadrul IGPR, se înscrie în planul de măsuri al Ministerului Afacerilor Interne pentru asigurarea unui climat de linişte publică în perioada sărbătorilor de iarnă, protecţia cetăţeanului faţă de practicile comerciale ilicite şi însănătoşirea mediului de afaceri.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ