POLIŢIA ROMÂNĂ: Peste 120 de tone de articole pirotehnice, oprite de la comercializare

| 16 dec, 09:56

Poliţiştii din Bacău au oprit de la comercializare 120 de tone de articole pirotehnice şi au ridicat alte cinci tone în urma unor percheziţii efectuate la sediile unei societăţi comerciale din judeţul Timiş.

Acţiunea a avut loc marţi, sub coordonarea Direcţiei Arme, Explozivi şi Substanţe Periculoase a Poliţiei Române. 

Conform unui comunicat de presă al Inspectoratului General al Poliţiei Române (IGPR), în perioada 2013-2015, societatea respectivă ar fi comercializat articole pirotehnice din categoriile 2-4 către firme din ţară care erau autorizate doar pentru efectuare de operaţiuni cu articole pirotehnice din categoria 1. 

Cele cinci tone de articole pirotehnice ridicate erau din categoriile F1-F4 (de la risc scăzut până la risc mare) şi erau depozitate în spaţii neautorizate, arată IGPR. 

La activităţi au participat şi poliţişti ai Inspectoratului de Poliţie Judeţean Timiş şi ai Direcţiei Arme, Explozivi şi Substanţe Periculoase - Inspectoratul General al Poliţiei Române. 

În cauză, se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de efectuare de operaţiuni cu obiecte pirotehnice fără drept, se arată în comunicat.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ