Ilie Năstase, dezamăgit de țara natală: Vreau să mi se șteargă toate victoriile pentru echipa României

| 11 mar, 15:34

Problemele apărute în organizarea turneului ATP de la București l-au dezamăgit pe Ilie Năstase care nu mai vrea recunoaștere pentru cariera sa de tenismen.

Pentru că sportul nu mai e susținut de oamenii cu putere de decizie, Năstase susține că "nu mă mai întrebați de tenis pentru că nu mă mai interesează. Nici pe mine, nici pe domnul Țiriac. Vreau chiar să-mi șteargă toate victoriile pentru echipa României. Să mi le șteargă! Să nu se mai spună că am jucat tenis pentru România. Nu mai vreau! Mâine mă duc la Federația Internațională să-mi șteargă toate victoriile pentru România, sunt 63 de meciuri. Nu e normal, știți cum se numește BNR? Banca Națională a României.

O să semnez o propunere să se numească a românilor, pentru că acolo sunt niște oameni care nu înțeleg nimic despre sport. Sau nu vor. Vor doar să se dezbrace în niște izmene mai lungi, de pe timpul când jucam eu și domnul Țiriac, și să joace numai ei pe terenurile alea. Nu se poate! Uitați că am fost jucător de tenis, nu mă mai interesează tenisul românesc!", a spus fostul tenismen.

"Mi-a dat Nadia mesaje disperate, că nu e posibil să se întâmple după 21 de ani. Și eu am investit în turneul ăsta cu domnul Țiriac și apoi el mi-a cumpărat partea. Ce facem, avem câteva lucruri bune și le distrugem și pe astea? Cu baza aia se poate face ceva frumos, poate fi renovată. Mie îmi e scârbă să mai trăiesc în țara asta!", a spus Năstase, citat de ziare.com.

Declarația sa vine după ce Ion Țiriac a anunțat că ediția din 2016 a turneului BRD Țiriac Trophy va fi ultima din cauză că nu se va putea utiliza arena centrală pentru că nu există aviz ISU.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
11 mar, 20:28
Dorina
Job online
Colaborare exceptionala la domiciliu! Opriti-va acum aici si incepeti sa castigati bani! Castiguri sigure si rapide! Oferta aceasta este exact ceea ce va trebuie! Aveti nevoie de bani luna aceasta?Vreti sa castigati bani repede si printr-o activitate interesanta? Atunci cereti urgent detalii mai multe la adresa de email: [email protected]

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ