Ilie Sârbu: PSD va rămâne la guvernare indiferent de rezultatul prezidențialelor

| 28 oct, 2014

Senatorul PSD Ilie Sârbu a declarat marți, într-o conferință de presă la Arad, că PSD va rămâne la guvernare indiferent de rezultatul alegerilor prezidențiale.

„Indiferent de rezultatul alegerilor prezidențiale, PSD va rămâne la guvernare, pentru că este greu de schimbat o asemenea majoritate parlamentară, solidă. De aceea, cei de dreapta pot să fie liniștiți, că noi guvernăm după programul USL. Nu s-a schimbat nimic în programul de guvernare”, a spus liderul de grup al senatorilor PSD, potrivit Agerpres.

El a ținut să infirme acuzațiile privind pregătirea de către Guvern a majorării unora dintre taxe și impozite începând de anul viitor.

„Se vorbește mult în ultimele zile că, dacă Victor Ponta va deveni președinte al României, vor fi taxe și impozite în plus. Eu vă spun însă că nu se poate umbla la ceea ce există la ora actuală. Restul sunt interpretări. Dimpotrivă, dacă reducerea TVA la pâine s-a dovedit un succes, anul viitor vrem să o aplicăm și la legume și fructe și chiar și la carne”, a afirmat senatorul Ilie Sârbu.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ