Iliescu: Am mers întotdeauna la toate voturile. E o datorie elementară

| 05 iun, 13:16

Fostul preşedinte al României Ion Iliescu a afirmat că a mers la toate scrutinurile electorale de până acum pentru că "e o datorie elementară", şi a afirmat, referitor la noul sistem, că ideea de antifraudă, indiferent cum e promovată, e necesară.

Ion Iliescu a fost întrebat de jurnaliştii prezenţi la Secţia de votare 63, din Liceul Jean Monnet, ce l-a determinat să vină la vot, iar el a răspuns că a făcut-o de fiecare dată când s-au organizat alegeri.
"Am mers întotdeauna la toate voturile. E o datorie elementară", a spus fostul preşedinte.
Jurnaliştii au fost interesaţi să afle şi părerea lui Ion Iliescu despre noul sistem antifraudă, dacă acesta avantajează pe cineva.
"Depinde ce înţelege fiecare prin nou. Trebuie să avem pe de o parte o continuitate, consecvenţă, în consolidarea democraţiei româneşti, (...) şi, pe de altă parte, să asigurăm o deschidere spre mai bine, spre nou", a răspuns Iliescu.
Reprezentanţii mass-media au insistat pe această temă şi au făcut referire directă la sistemul antifraudă, dacă este unul benefic, iar fostul ptreşedinte l-a apreciat ca fiind unul pozitiv.
"Ideea de antifraudă, indiferent cum e promovată e necesară. Dacă este eficientă sau nu maniera în care se abordează, asta e chestiunea de fond", a mai spus Ion Iliescu.

Tag-uri: alegeri, ion iliescu
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ