Impotriva curentului mediatic, o necesitate intuită de Ponta

| 24 ian, 2014

În aceste zile, presa românească duce o adevărată campanie de linșaj mediatic a acelor instituții care au avut treabă direct sau adiacent cu gestionarea situației de după accidentul de la Cluj. Nu am de gând să intru într-o discuție aici dacă presa face asta din inerție sau din interes, dar ceea ce știu sigur este că abordarea e una profund greșită.

Aș fi fost profund dezamăgit dacă și Victor Ponta ar fi luat-o pe urmele colegului său de alianță, care sub presiune a cedat de mai avea puțin și spunea că va cere PNL să trântească Guvernul. Dar nu despre politică e vorba aici, ci despre demnitatea unor oameni care lucrează în aceste instituții și care sunt învinuiți în grup, fără să știm de ce. Uitați-vă doar la Realitatea Tv, care îl critica pe Ponta pentru că a lăudat MAI, după ce a dat sancțiuni la nivelul aceluiași minister. De parcă vinovați pentru cum s-a gestionat această situație ar fi toți angajați din MAI, de la șeful de post dintr-o comună, la femeia de serviciu din altul.

Din fericire, premierul a rezistat acestui asalt mediatic și acționat corect, atât în raport cu modul în care a fost gestionată situația post-accident, cât și în raport cu oamenii din aceste instituții. Acestor oameni le datorează mulți dintre noi viața și siguranța de zi cu zi. Dar așa e presa românească – sunt sigur că peste două zile aceeași oameni vor deveni eroi pentru că au scos oamenii din mijlocul zăpezilor.

Tag-uri: mai, PNL, victor ponta
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

2 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
26 ian, 2014
hilary
mvaaaaaaaai!!!!
fu suficient de mare polonicul, dl. Pop? caldutz turkish delight-ul? de culoarea maro potrivita?
25 ian, 2014
jean
titlul de mai sus ,...si articolul , sau osanaua adusa plagiatorului chinez de ROMANIA !!!
dom ANDREI de POP,....ma bucur ca aveti o super viziune ( decat din ptdvd , asta nu inseamna ca toti suntem tampiti , cum esti tu , si in acelasi timp trebuie sa gandim , in acelasi fal ca si tine !!!!!!),.....raman masca , de profunzimea maretiei , gandirii tale ,....nici daca erai nepotu lui DALAI LAMA , nu gandeai asa de elocvent !!!!!!???????,....mai nea caisa !!!!,....daca esti 1 pupincurist la adresa lui PLAGIATORU ,....mai vezi si pe alte canale tv ,...cum ca el arunca pisica moarta , in curte la STS , si ca ii pare rau de fratele lui de cruce , STROE , care si-a dat demisia de onoare dupa 3 zile ,.....tu in ce lume traiesti ,.....in lumea trustului IMPACT ???????,....adica , toate ANTENELE ,????,.......BAI , parvenit de cocalar , bine ca esti fericit ca , taticul tau , PLAGIATORU , a rezistat atacului , linsajului mediatic , pe care decat mintea ta , fara 1 neuron , l-a vazut ,..........auzi mai desteptule , ia zii si mie , cand esti prim-ministru , nu e normal sa raspunzi , ptr idiotii pe care i-ai numit politic , fara sa aibe habar nici ei ce cauta pe scaunele de ministrii ???????????????????,.........oamenii mor din cauza lor , si PLAGIATORU , II apara ,......eu nu am treaba cu serviciile si cu ministerele , cu oamenii de valoare care sunt acolo ,......eu am treaba cu idioti ca tine , care sunt atat de fericiti , !!!!!!.--------------P.S.-------pute-ai ma si tu sa zici in articolul asta , ca iti pare rau ptr victime ,.....?????????,....ca idiotul ala de STROE , a regretat ca sa intamplat in mandatul lui ,....si seful lui , PLAGIATORU , il sustinea !!!!!!!!................esti de-a dreptul , derizoriu si patetic ,..............ai nota 10 , minus 9 ,....ptr articolul asta

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ