În ce ţară trăim – fratele preşedintelui României răspunde interlopilor care îl sună din puşcărie!

| 27 iul, 2014

Dosarul Băsescu-Bercea. O nouă stenogramă ne arată cum fratele Preşedintelui României, ţară membră NATO şi UE, a fost sunat de interlopul Bercea Mondial din puşcărie pentru a i se plânge că judecătorii i-au distrus familia.

Dosarul Băsescu-Bercea. Ce ar face Preşedintele SUA dacă fratele acestuia ar fi implicat într-un caz de trafic de influenţă de genul celui de la noi între Mircea Băsescu şi familia Bercea? Oare Preşedintele SUA şi-ar cere scuze în faţa cetăţenilor şi după şi-ar anunţa demisia? Cu siguranţă da şi acest lucru s-ar întâmpla în orice ţară civilizată. Însă la noi e mult mai grav: fratele preşedintelui României răspunde interlopilor care-l sună din puşcărie şi Traian Băsescu se ţine de scaun. În ce tară trăim?!

Citeşte şi: RomâniaTV.net: Dosarul Băsescu-Bercea. Stenograme.Bercea Mondial l-a sunat pe Mircea Băsescu, din închisoare

O nouă stenogramă ne arată cum fratele Preşedintelui României, ţară membră NATO şi UE, a fost sunat de interlopul Bercea Mondial din puşcărie pentru a i se plânge că judecătorii i-au distrus familia. Potrivit Româniatv.net, din probele depuse la dosar rezultă că nu este pentru prima dată când se întâmplă ca interlopul să-l sune pe fratele Preşedintelui României. Bercea a apelat la Mircea Băsescu pentru a-l ajuta pe fiul său să scape de un dosar penal. Întâmplător sau nu, Florin Anghel, fiul lui Bercea, a primit o condamnare cu suspendare.

Citeşte şi: România TV: Mircea Băsescu: Nu mi se trage de la familia lui Bercea. E mâna altcuiva!

Mai mult, la postul de televiziune RomâniaTV s-au prezentat noi stenograme în dosarul de trafic de influenţă a lui Mircea Băsescu potrivit cărora fratele Preşedintelui României s-ar fi oferit să ajute familia Bercea să recupereze banii de la Marian Căpăţână, cel care era intermediarul în toată această nebuloasă. Cazul e unul deosebit de grav şi nu am fi aflat nimic dacă familia Bercea nu ar fi dat publicităţii înregistrările în care Mircea Băsescu afirma că a luat suma de bani şi că de situaţie ştie şi Traian Băsescu. Din fericire am aflat şi în mod normal, într-o ţară civilizată, într-un stat de drept, Preşedintele ţării ar fi demisionat, după un discurs public în care-şi cerea scuze în faţa cetăţenilor.

De la alte comentarii mă abţin şi vă las pe voi să judecaţi ce şi cum din stenogramele de mai jos. Şi ne mai întrebăm de ce România este unde este...

Stenograma 1
Mircea Băsescu: Alo!
Bercea: Să trăieşti năşicule! Finu' Bercea te deranjează.
Mircea Băsescu: Sănătate!
Bercea: Mă năşicule! Ce se întâmplă, mă? Puşcărie degeaba făcută mă, naşule, mă.
Mircea Băsescu: Ştiu! Ştiu! Am auzit şi eu. Lasă-mă să mă documentez şi eu să văd ce e.
Bercea: Păi, nu-mi găseşti un avocat bun, domnule?! Să-mi găseşti un avocat bun.
Mircea Băsescu: Trebuie să găsim.
Bercea: Mateuţ ăla e bun? Mateuţ?
Mircea Băsescu: Nu ştiu despre cine este vorba. Lasă că găsesc eu şi vorbesc eu cu Florin.

Stenograma 2
Bercea: ... Puşcărie nevinovat mă, naşule, mă? Fără să-l tai... I-a dat un an de zile şi lui nevastă-mea. Şi lui fi-miu. Nevinovat.
Mircea Băsescu: Ştiu, că am vorbit cu ea.
Bercea: Deci, i-a dat un an cu executare. Rămâne copiii ăia mici... Mi-a distrus familia.
Mircea Băsescu: Finule! Cumetre! Îţi trebuie un avocat ca lumea!
Bercea: Da!
Mircea Băsescu: Îţi trebuie un avocat ca lumea! De acolo, de prin Bucureşti, din Constanţa, asta este! Trebuie să rezolvăm!

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

2 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
28 iul, 2014
dinu
Duicu, bercea acelasi rahat
Iar primul ministru sta la masa cu ...Duicu, de care nu se dezice nici mort, care-i diferenta? Iarasi tragi pe stanga muiere...cred ca ai probleme cu ochii/capul ca prea tragi doar intr-o directie.
28 iul, 2014
CTP
ATÂT TIMP CÂT AVEM UN PREŞEDINTE MÂRLAN IN ROMÂNIA SE POATE .....POATE DĂ DUMNEZEU SĂ SCĂPĂM DE UN ASEMENEA SPECIMEN ......

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ