Un nou membru al familiei Băsescu va fi audiat în dosarul Mircea-Bercea Mondial

| 15 aug, 2014

Dacă noi înregistrări audio-video întârzie să apară în scandalul "Bercea-Băsescu", în schimb, pe alte planuri, cercetările nu bat pasul pe loc. Se anunţă chiar audierea soţiei lui Mircea Băsescu, la Parchetul General, într-un nou dosar penal.

Cea mai nouă dintre anchetele ce-l privesc pe fratele preşedintelui României se referă la o plângere penală împotriva lui Mircea Băsescu şi a doi procurori constănţeni, despre care aţi aflat, în premieră, din ziarul ”ring”. Plângerea a fost depusă la Parchetul Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie şi deja, după audierea fiului lui Bercea Mondial, s-a trecut la o nouă etapă: administrarea de probe şi audierea de persoane, printre care şi Doina Băsescu, cumnata preşedintelui României.

"Noutăţi sunt doar în dosarul de la Parchetul Înaltei Curţi, unde a fost audiat deja Băsică şi unde procurorul de caz ne-a aprobat solicitarea de probe, urmând să fie audiate o mulţime de persoane, inclusiv soţia lui Mircea Băsescu. Este un dosar care se referă la încălcarea dispoziţiilor legale, favorizarea infractorului, abuz în serviciu, represiune nedreaptă. S-a făcut plângere împotriva a doi procurori de la Constanţa implicaţi în cazul de şantaj. Noi am avut probe pentru că am lucrat cu materialul clientului, în sensul că în încheierea Tribunalului Constanţa se arată că procurorul de caz a greşit şi nu şi-a verificat competenţa, cerând interceptări la o instanţă inferioară. Acestea sunt încălcări grave ale legi", spune acocatul Pavel Abraham.

"Soţia lui Mircea Băsescu o să fie audiată întrucât a asistat la unele discuţii", a spus avocatul.

Mai multe pe ziarulring.ro

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ