Incendiul din Colectiv: 35 dintre răniţi sunt în stare critică

| 01 noi, 10:09

35 dintre tinerii răniţi în incendiul din clubul Colectiv se zbat acum între viaţă şi moarte. Starea lor este extrem de gravă.

Mulţi dintre ei sunt internaţi la Spitalul Floreasca, acolo unde au ajuns de altfel cele mai multe dintre victimele tragediei. 15 persoane sunt în stare critică, sunt intubate şi ventilate mecanic, medicii au nevoie de câteva zile pentru a-şi da seama cât de extinse sunt rănile, afecţiunile repiratorii pot duce la complicaţii şi infecţii, nu se ştie cum vor evolua rănile.

Alte 27 de persoane sunt internate la Spitalul de Arşi, 14 fiind în stare critică. Ceilalţi 13 sunt în stare mai bună şi au cele mai multe şanse de supravuieşuire.

Alte nouă persoane sunt în stare critică sunt la Spitalul Universitar.

La Spitalul Militar, unde sunt internaţi la Terapie Intensivă 12 pacienţi, unul este intubat. Alţi cinci pacienţi sunt în stare critică pe căi respiratorii. Sunt atent monitorizaţi, dar evoluţia lor este imprevizibilă.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ