Încep înscrierile la cea mai prestigioasă competiție din industria publicității online: IAB MIXX

| 16 mai, 2013

IAB România organizează anul acesta a doua ediție a celei mai prestigioase competiții din industria publicității online, MIXX Awards (The Marketing and Interactive Excellence Awards). Înscrierile la MIXX Awards se vor desfășura în intervalul 15 – 25 mai 2013.

Lucrările înscrise în competiția pentru premiile MIXX Awards 2013 vor fi analizate de către un juriu de profesioniști format din reprezentanți din Top Management și executivi din agenții digitale care au creat şi implementat unele dintre cele mai recunoscute campanii online din România

Începând cu 15 mai, lucrările pot fi înscrise la una dintre următoarele 9 categorii: Brand Awareness & Positioning, Direct Response & Lead Generation, Best Brand/ Product Launch, Experimental & Innovative Campaign, Cross-Media Integration, Branded Content & Blogging Campaigns, Mobile App, Rich Media Display si Best Social Media Apps. Cea mai creativă, eficientă și inovativă campanie va fi recompensată cu distincția Best Digital MIXX Award. Termenul limită de înscriere este 25 mai 2013.

Inscrierile se fac prin intermediul platformei dedicate www.mixxawards.ro conform regulilor si procedurilor mentionate acolo. Taxa de participare este anul acesta de 50 euro pentru membrii IAB România și 75 euro pentru non-membri. Pentru înscrierea a mai mult de 2 campanii, se aplică un discount de 15%.

Jurizarea campaniilor înscrise în competiție se va face pe baza a 4 criterii esențiale: strategie; execuție și utilizarea media; rezultate și ROI; creativitate.

Gala de premiere a celor mai bune campanii MIXX Awards 2013 se va desfășura ca parte a ICEEfest, pe 6 iunie la Grand Cinema Digiplex, sala Epika și va fi moderată de actorul englez Jeff Leach.

IAB MIXX Awards este o competiție internațională, care celebrează cele mai creative și de impact campanii de publicitate din mediul online. Premiile MIXX Awards sunt organizate de reprezentanții locali ai IAB (Interactive Advertising Bureau) și au loc anual în țări precum SUA, Italia, Belgia, Turcia, Polonia, Rusia etc.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ