Închiderea caloriferelor va fi interzisă prin lege

| 06 feb, 2014

Preşedintele Autorităţii Naţionale de Reglementare pentru Serviciile Comunitare de Utilităţi Publice (ANRSC), Doru Ciocan, va lua măsuri împotriva celor care fac ewconomii la agentul termic, interzicând prin lege închiderea caloriferelor.



Scandalurile legate de închiderea caloriferelor în blocurile cu repartitoare de căldură se apropie de sfârşit, scrie româniatv.net.

Autoritatea Naţională de Reglementare pentru Serviciile Comunitare de Utilităţi Publice a decis să pună capăt "smecheriilor" la care apelează locatarii atunci când îşi închid caloriferele şi beneficiază de căldură de la vecini.

"Românii simt nevoia să se fenteze unii pe alţii, asta este gena noastră. Acum, împreună cu institutele de cercetări din domeniu şi cu facultăţile de profil, vom face nişte studii şi analize în aşa fel încât să impunem o temperatură de confort de 20 de grade Celsius, prin reglementări legislative şi sancţiuni pentru cei care nu le respectă. Vom găsi o formulă matematică într-un program de calcul şi îi vom obliga prin lege pe cei care şi-au închis repartitoarele şi care primesc căldură de la vecinii cu căldura pornită să plătească gigacaloria consumată", a declarat Doru Ciocan, preşedintele ANRSC.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
06 feb, 2014
Alexandra
Blesteme ....
Am citit despre aceasta idiotenie .... parca suntem sclavi ... trebuie sa ne supunem deciziilor unor oameni care nu traiesc din salariul minim. O sa-i blestem toata viata .... cred ca, multi fac asta .... cand esti vinovat .... blestemele se pun .....

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ