INCREDIBIL. Adrian Năstase, chemat de Aurescu la Ministerul de Externe

| 21 apr, 16:40

Adrian Năstase, care are două condamnări la închisoare cu executare, a participat vineri, la sediul Ministerului Afacerilor Externe, la Consiliul Consultativ al MAE la nivelul foștilor miniștri ai afacerilor externe ai României, reunit la invitația ministrului în exercitiu, Bogdan Aurescu.

"Domnul Năstase face parte din Consiliul consultativ și a fost de față. Singurul criteriu după care s-a făcut invitația a fost calitatea de fost ministru de Externe, nu au fost alte condiții", a declarat purtătorul de cuvânt al MAE, Raluca Lunculescu, pentru Hotnews

Consiliul Consultativ al MAE s-a reunit vineri pentru prima dată în ultimii 5 ani, vizând "prioritățile de politică externă ale României în raport cu vecinătatea estică", a precizat MAE. 


De la stânga la dreapta, pe rândul de sus: Titus Corlățean, Lazăr Comaescu, Petre Roman, Adrian Năstase, Mircea Geoană, Cristian Diaconescu.
FOTO: MAE



De la stânga la dreapta: Mihai Razvan Ungureanu, Teodor Meleșcanu, Bogdan Aurescu, Adrian Severin, Adrian Cioroianu, Teodor Baconschi.
Foto: MAE

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
06 mai, 10:44
atent
nu mi-e rusine cu niciunul din cei prezenti: toti infractori securisti!

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ