INCREDIBIL! Averea lui Păunescu a ajuns pe mâna experţilor

| 31 aug, 10:50

Procesul pentru averea de 4 milioane de euro lăsată în urma sa de Adrian Păunescu e departe de a se fi încheiat. La 5 ani de la dispariţia poetului, dosarul a intrat într-o nouă etapă, în care magistraţii au decis inventarierea tuturor bunurilor, scrie Libertatea.

Judecătorul care are pe masă dosarul familiei Păunescu a cerut ca un expert să evalueze toate bunurile pe care moştenitorii poetului le au de împărţit, până pe 2 octombrie, când a programat următorul termen de judecată.

Unele proprietăţi au fost vândute

Atunci, la dosar ar trebui să ajungă şi fişele de proprietate a tuturor imobilelor lăsate de defunct şi despre care s-au vehiculat informaţii că ar fi fost deja înstrăinate. Chestionată în legătură cu aceste aspecte, Andreea Mihaela Păunescu, fiica recunoscută în acte doar după ce poetul a trecut în nefiinţă, a confirmat faptul că rudele sale, cu care se judecă, ar fi vândut o parte din bunurile ce urmează a fi împărţite.

“Am informaţii că terenul din Bârca a fost arendat de Carmen, iar apoi a fost vândut unui mogul local. Despre casa din Roşia Montana ştiu că Andrei a vândut-o pentru circa 20.000 euro, despre casa din Tâncăbeşti am aflat că Ana ar fi vândut- o unei celebre avocate, iar despre terenul din Voluntari am aflat că a fost înstrăinat contra unei sume apreciabile”, ne-a declarat Andreea Păunescu.

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ