INCREDIBIL! Ce a făcut un moldovean după ce a găsit pe stradă un sac plin cu bani

| 11 iul, 11:29

Un bărbat a găsit un sac cu bani, a anunţat vineri poliţia din Republica Moldova, precizând că acesta este inscripţionat cu sigla Băncii de Economii, una dintre cele trei bănci din care au "dispărut" aproximativ 1,5 miliarde de dolari anul trecut, relatează Associated Press în pagina electronică.

Bărbatul a văzut sacul vineri, sub un pod din Chişinău, şi a informat autorităţile, a declarat chestorul Gheorghe Cavaliuc, şeful interimar al poliţiei. El nu a dezvăluit nici ce sumă de afla în sac şi nici în ce valută. Cavaliuc a catalogat incidentul drept "o problemă de securitate internă" a băncii.

El a anunţat că se efectuează cercetări şi a fost deschis un dosar penal. Aproximativ 1,5 miliarde de dolari au "dispărut" de la Banca de Economii, de stat, şi de la băncile private Unibank şi Banca Socială, în noiembrie 2014, înainte de alegeri.

Băncile respective au fost plasate sub administrarea Băncii centrale. Potrivit unui raport parlamentar nepublicat, o parte din bani a fost transferată către bănci ruseşti.

 

Citeşte şi: Este INCREDIBIL! Ce poţi face dintr-un sul de HÂRTIE IGIENICĂ pus la fiert VIDEO

 

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
27 aug, 17:37
Ioan
Nou si special! 100-285 de euro lunar! Castigati bani din prima luna! sellectam urgent oameni seriosi si foarte interesati sa colaboreze cu noi in timpul liber sau full-time, la alegere, intr-o activitate foarte usoara, cu castiguri de 100 de euro lunar (part-time) sau 285 euro lunar (full-time), chiar din prima luna. Pentru mai multe detalii, contactati imediat unul dintre membrii echipei noastre, la una dintre adresele noastre de email: [email protected]

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ