Incredibil! Cu ce se ocupa fiica lui Bercea Mondial

| 17 iul, 09:51

Fiica lui Bercea Mondial, Izaura, munceşte la Primăria Drăgăneşti- Olt, după ce a fost condamnată de Tribunalul Argeş la un an şi patru luni de închisoare cu suspendare, sub supraveghere, pentru că a încercat să mituiască un gardian la închisoare.

Izaura Anghel s-a ales cu pedeapsă după ce a încercat să îi facă viaţa mai uşoară tatălui său, încarcerat la Penitenciarul Colibaşi, Argeş. Potrivit rechizitoriului, tânăra i-ar fi promis unui agent suma de 300 de euro, dacă acesta accepta să bage după gratii un telefon mobil şi un încărcător pentru Sandu Anghel, zis şi Bercea Mondial. În plus, dacă agentul ar fi acceptat să pună o vorbă bună pentru tatăl său pe lângă Comisia de muncă din cadrul penitenciarului, Izaura urma să îl cadorisească cu încă 1.000 de euro. Cum gardianul a preferat să spună totul procurorilor, fiica lui Bercea s-a ales cu o condamnare de un an şi patru luni de închisoare cu suspendare, dar şi cu muncă în folosul comunităţii la Primăria Drăgăneşti-Olt şi la liceul din localitate.

“Am de făcut 120 de ore, am început pe 6 iulie şi lucrez câte patru ore pe zi. Vopsesc, spăl pe jos, fac curăţenie, tot ce mă pun oamenii de aici să fac“, a declarat Izaura pentru libertatea.ro.

 

Citeşte şi: IZAURA ANGHEL, declaraţii BOMBĂ despre MIRCEA BĂSESCU

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
17 iul, 10:02
Palada Pufosul
este o stire care merita sa fie premiata...
autorul,trebuie neaparat sa fie declarat cel putin ziaristul zilei
ma rog,ziaristul cretin al zilei,dar ce importanta mai are
stirea este epocala si de un interes national imediat si de perspectiva...120 ore

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ