INCREDIBIL! Planta care face MINUNI! Vindecă cele mai grave forme de CANCER

| 29 sep, 2014

Din India vine planta care face minuni pentru multe dintre afecțiunile întâlnite la om. Tratamentele cu preparate din obligeană s-au dovedit deosebit de eficiente în combaterea cancerului pulmonar şi a cancerelor gastrice şi intestinale. Acestea au contribuit la vindecarea tumorilor benigne şi maligne.

Proprietăţile terapeutice ale rizomilor de obligeană prezintă o largă diversitate, iar pe grupe de afecţiuni pot fi menţionate cele antitumorale, anticancerigene, digestive, stomahice, antibacteriene, antispastice, vomitive, vermifuge, carminative (elimină gazele), tonic-aperitive, eupeptic-amare, sedative, analgezice, tranchilizante, calmante-psihic, diuretice, febrifuge, sudorifice, insecticide, revulsive, hemostatice, aromatizante, odorante, stimulente.

La nivelul aparatului digestiv, obligeana acţionează în combaterea durerilor stomacale, cu specificitate în gastrite, ulcer gastric şi duodenal, hiperaciditate, balonări, enterite, crampe, diaree şi dizenterie, colite abdominale apărute pe fond de stres, răni de intestine.

În anotimpurile mai reci ale anului, obligeana se dovedeşte utilă în afecţiunile aparatului respirator, în caz de răceli, stări gripale cu febră, bronşite, astm bronşic, sinuzită, laringită, tuse, guturai şi răguşeală, scrie ziarullumina.ro.

Importante sunt şi efectele de fortificare a sistemului nervos central, obligeana fiind recomandată în surmenajul intelectual, în tulburări de memorie, convalescenţă după boli grele şi pentru îndepărtarea crizelor de epilepsie şi schizofrenie, în rahitism şi stări de depresie psihică, anxietate, coşmaruri, melancolie, nevroze şi insomnii.

Rinichii sunt protejaţi în caz de nefrite şi exces de acid uric (gută).

Prin tratamente externe intervine favorabil în reglarea circulaţiei periferice a sângelui în caz de tromboze, varice, ulcere varicoase, răni, hemoroizi, reumatism, hipoacuzie, degerături şi căderea părului.

Cum poate fi folosită împotriva cancerului

- decoct dintr-o lingură pulbere din rizomi uscaţi la 250 ml apă, se fierbe două-trei minute, se infuzează acoperit 10 minute, se strecoară şi se iau câte două linguri înainte de mesele principale, ca tonic gastric, în evitarea stărilor de vomă, enterocolite, nefrite şi stări gripale. Prin administrare de durată (câteva luni), constituie un remediu excelent contra cancerelor intestinale şi pulmonare;

- macerat la rece din două linguriţe pulbere din rizomi la 400 ml apă; se lasă la macerat peste noapte, iar în dimineaţa următoare se încălzeşte uşor, se strecoară şi se iau şase linguri pe zi, câte o lingură înainte şi după cele trei mese, având acţiune directă asupra afecţiunilor aparatului digestiv;

- tinctură din 20 g pulbere de rizomi uscaţi la 100 ml alcool 400; se macerează opt zile la temperatura camerei, cu agitare de două-trei ori pe zi, se strecoară în sticluţe bine închise şi se iau câte 30 picături în apă sau pe zahăr, înainte de mese (ca aperitiv) şi după mese (cu rol carminativ);

- tinctură complexă din 30 g rizomi uscaţi de obligeană, 20 g fructe de chimion, 20 g fructe de fenicul, 20 g flori de muşeţel şi 20 g frunze de mentă la 1 litru alcool 400; se macerează 8 zile, se strecoară şi se beau trei-patru linguri pe zi, având efecte carminative (elimină gazele abdominale) şi sedative în boli nervoase şi mentale (nevroze, insomnii, melancolie, amnezie, epilepsie, delir);

- ulei de obligeană (200 g pulbere într-un litru ulei vegetal), se încălzeşte uşor şi se ia intern (câte cinci picături într-o linguriţă de zahăr), de trei ori pe zi, pentru probleme de indigestii şi balonări sau se fac frecţii în caz de alopecie.


Tag-uri: cancer, obligeana
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ